Dansk tekst

Uanset om det drejer sig om tekstforfatning, redigering eller korrektur, så kan jeg hjælpe. Oversættelse fra engelsk klarer jeg også.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Skal du skrive en artikel, men mangler tiden til at få det gjort? Mangler der noget tekst med indhold på jeres website? Er det længe siden, du har skrevet et indlæg på den blog, som det var meningen, at du skulle skrive nye indlæg til med jævne mellemrum? Eller har du en halvfærdig tekst, som er ved at drive dig til vanvid?

Jeg hjælper med både små og store skriveopgaver. Skriv eller ring, og fortæl mig, hvad der er din udfordring.

Tekstforfatning

Få mig til at skrive din tekst fra bunden ud fra kildemateriale eller samtaler med dig og dine kolleger eller samarbejdspartnere.

Redigering

Få redigeret og struktureret et tekstudkast, som du mangler at få gjort færdigt. Eller få redigeret en tidligere tekst, som nu skal bruges til et andet formål.

Marketing

Jeg arbejder især med indholdsmarketing, men jeg har oversat reklametekster i mange år, så tekstforfatning tll reklamer kan jeg også hjælpe med.

Korrektur

Få læst korrektur, hvis du har en tekst, som bare mangler den sidste finpudsning af grammatik og retskrivning.

Oversættelse

Jeg har oversat anseelige mængder af tekster fra engelsk til dansk. Lad mig klare oversættelsen, så er du sikker på et professionelt resultat. Læs mere her.

Sproghjælp

Hvis du selv skriver dine tekster, kan jeg rådgive om specifikke sproglige eller grammatiske udfordringer. Ring eller skriv, så kan vi i fællesskab finde ud af, hvilken hjælp du har brug for.

Mine kunder

Gennem årene har jeg haft kunder både i den offentlige sektor og i det private erhvervsliv. Lige nu er de største kunder internationale oversættelsesbureauer, hvor jeg arbejder for store, globale virksomheder som underleverandør.

Kundeudtalelser

"Tak for hjælpen. Det er meget fornemt"

“Det var en dejlig kundeoplevelse, altid godt informeret, og venlig kundebetjening. Jeg havde altid fornemmelsen af at være i gode og kyndige hænder.”​